Asiakaspalvelu: 050 322 3489

Päivystysnumero: 050 552 2845

Silmäsairaala Silmien Klinikka - Logo

Päivystys

Tarve silmälääkärin juttusille mahdollisimman pian?

Soita päivystykseen 050 552 2845.

Päivystys

Älä jää murehtimaan yksin

Päivystys on sinulle, kenellä on silmässä akuutti vaiva, kuten äkillinen silmäkipu, silmätulehdus, näönhämärtyminen tai muu silmän terveydentilan nopea muutos ja tarvitset silmälääkärin konsultaatiota tai reseptin vastaanottoaikojen ulkopuolella. Silmälääkäri päivystää puhelimitse aina arkipäivisin ja viikonloppuisin. Jos silmälääkäri ei vastaa puhelimeen, soittaa hän heti vapauduttuaan takaisin. Päivystyspuhelusta emme peri erillistä maksua!

Toisinaan akuutti vaiva vaatii käynnin vastaanotolla Silmien Klinikalla, mahdollisesti jopa klinikan aukioloaikojen ulkopuolella. Päivystysvastaanotolla silmälääkäri määrittelee tutkimustarpeen ja tekee tarvittavat tutkimukset, jatkohoitosuunnitelmat sekä määrää tarvittavat lääkkeet klinikan aukioloaikojen ulkopuolella. Jatkotoimenpiteet voidaan usein tehdä jo Silmien Klinikalla, mutta tarvittaessa silmälääkäri ohjaa asiakkaan jatkohoitopaikkaan kiireellisellä lähetteellä.

Jos sinulla on vakava silmävamma kuten silmän lävistävä haava tai kovasti verta vuotava silmäluomen haava, soita 112 tai mene lähimpään yhteispäivystykseen.

Lisätietoa

Joonas Wirkkala

”Olen loppusuoralla erikoistumassa silmätauteihin OYS:ssa. Olen väitellyt tohtoriksi aiheesta diabeteksen aiheuttamat verkkokalvosairaudet. Ratkaisen asiakkaiden silmäongelmia kokonaisvaltaisesti. Erityisosaamistani ovat glaukooman ja kuivasilmäisyyden hoito sekä silmäluomitulehdukset. Vastaanotolleni ovat tervetulleita myös lapset. Tervetuloa!”

Lisätietoa

Mira Huttunen

”Vastaan Silmien Klinikan kaikista muista asioista, mitkä eivät liity operatiiviseen hoitotyöhön. Toimin myös potilasasiamiehenä. Teemme mielellämme yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!”

Lisätietoa

Merja Kaikkonen

”Työskentelen osa-aikaisena vastaanottosihteerinä. Nautin asiakaskohtaamisista sekä miellyttävän asiakaskokemuksen luomisesta.”

Lisätietoa

Maiju Nevalainen

”Työskentelen osa-aikaisena optikkona Silmien Klinikalla. Erikoisosaamistani ovat asiakkaiden silmäleikkausten ennakkoarvioinnit. Lisäksi palveluvalikoimaani kuuluu silmien perusterveystarkastus, jonka toteutamme yhdessä silmälääkärin kanssa. Olen tarkka, asiantunteva sekä hauska ja empaattinen asiakaspalvelija. Tervetuloa vastaanotolleni!”

Lisätietoa

Heli Meriläinen

”Huolehdin klinikan jokapäiväisestä toiminnasta sekä asiakkaan viihtyvyydestä lääkärin vastaanottohuoneen ulkopuolella. Keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa niin silmien terveyteen liittyvistä asioista kuin maailman menosta. Tervetuloa!”

Lisätietoa

Mikko Marjala

”Työskentelen keskussairaalassa silmätautien poliklinikalla ja teen kaihileikkauksia. Lisäksi pidän vastaanottoa mm. Silmien Klinikalla. Hoidan monipuolisesti erilaisia silmäsairauksia.”

Lisätietoa

Jenni Koivukangas

Silmäkirurgian erikoispätevyys 2021
Silmätautien erikoislääkäri 2017
Lääketieteen tohtori 2016

”Hoidan silmäsairauksia monipuolisesti ja kouluttaudun säännöllisesti.”

Lisätietoa

Petri Toivola

”Olen toiminut silmäpotilaiden parissa yli 10 vuoden ajan. Yksityisvastaanoton lisäksi työskentelen OYS:ssa, jossa olen kaihi- ja luomikirurgiasta vastaava lääkäri. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.”

Lisätietoa

Ossi Kaijanen

”Silmien hoitoa ja silmäkirurgiaa vuosien kokemuksella. Olen erikoistunut kaihi- sekä ikänäköleikkauksiin. Vastaanotollani hoidan silmätauteja monipuolisesti. Erityisesti kuivasilmäisyydestä kärsivät asiakkaat ovat erikoisosaamistani.”